ZSN Zangcafé

ZSN Zangcafé is twee uur samen zingen in het café, met het hart op de tong. Samen zingen verbindt, is gezond en natuurlijk superleuk! Of je nu in een koor zingt of in de badkamer, op een podium of in de auto, iedereen die van zingen houdt is welkom.  

Bekijk hier een sfeerimpressie van de eerste editie gemaakt door Tubantia.

Vocal coach en zangeres Judith Konings leidt je, samen met pianist Johan op den Dries, aan de hand van een thema door liedjes van de '50s tot nu. Allerlei genres komen voorbij: van pop tot musical, van Nederlandstalig tot rock, maar ook soul, jazz en guilty pleasures.

De tekst wordt geprojecteerd op een groot scherm. Even geen bladmuziek of ingewikkelde arrangementen, maar vrijuit zingen met het hart op de tong.

Kom alleen, met een vriendin, de buurman of gezellig met je hele koor.

Geef je op door een mailtje te sturen naar aanmelden@zsnzangcafe.nl o.v.v. je naam en hoeveel deelnemers je wilt opgeven voor welke editie.

 

of lees meer over editie 3: "Leve de liefde!" op 9 februari

of editie 4 "Wereldreis" op 28 juni.

 

Vanuit de Cultuur Caravaan biedt de werkgroep 'Cultuurpret met een klein budget' via een sponsor een beperkt aantal gratis kaarten aan voor inwoners van de Gemeente Hellendoorn die het niet breed hebben. Wil je meedoen en val je in deze doelgroep? Stuur dan een mailtje naar cultuurpakkers@gmail.com

 

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan?
Geef je op door een mailtje te sturen naar aanmelden@zsnzangcafe.nl o.v.v. je naam en hoeveel deelnemers je wilt opgeven voor welke editie.

Ik kan niet zingen, mag ik dan wel meedoen?
Zeker! Het ZSN Zangcafé is bedoeld voor iedereen; zangervaring of überhaupt kunnen zingen is niet nodig. Dit is zingen voor de lol!

Is het de bedoeling dat ik in mijn eentje ga zingen?
Nee. Het concept van het Zangcafé is juist dat we met z'n allen tegelijk zingen. Zie het als een soort mega-karaoke met livemuziek.

Moet ik op een podium?
Nee. Alle deelnemers zitten gewoon in het café. 

Moet ik iets voorbereiden?
Helemaal niet. Je kunt gewoon komen, zitten en zingen!

Kan ik korting krijgen?
Minima uit de Gemeente Hellendoorn kunnen een gratis kaartje krijgen (zolang de voorraad strekt) door te mailen naar cultuurpakkers@gmail.com

Kom je met 5 personen of meer naar ZSN Zangcafé, dan krijg je groepskorting! 5-9 personen betalen €9,- p.p., 10-14 personen €8,- p.p. en 15 personen of meer €7,50 p.p. Geef je op voor 14 september en betaal via een betaalverzoek/Tikkie vooraf voor de hele groep. Geen gedoe bij de kassa, de hele groep mag zo doorlopen! Geef je dus nu op met je koor, je vriendengroep of je hele familie!

Wanneer is de volgende editie?
De twee komende edities staan gepland op 9 februari 2020 en 28 juni 2020!

Heb je een andere vraag? Mail 'm naar info@zsnzangcafe.nl

 

TIP: Je kunt het ZSN Zangcafé ook boeken als onderdeel van je feest, teambuildingsactiviteit of ander evenement, zowel particulier als voor je bedrijf.

Super mooi, veel gedaan, geleerd. Een mooie uitdaging gedaan. Uiteindelijk mijzelf durven en mogen zijn.
door Dinette Kleinjan, deelneemster workshop 'Zing je vrij!'