ZSN Zangcafé

ZSN Zangcafé is twee uur samen zingen in het café, met het hart op de tong. Samen zingen verbindt, is gezond en natuurlijk superleuk! Of je nu in een koor zingt of in de badkamer, op een podium of in de auto, iedereen die van zingen houdt is welkom.

Vocal coach en zangeres Judith Konings leidt je, samen met pianist Johan op den Dries, aan de hand van een thema door liedjes van de '50s tot nu. Allerlei genres komen voorbij: van pop tot musical, van Nederlandstalig tot rock, maar ook soul, jazz en guilty pleasures.

De tekst wordt geprojecteerd op een groot scherm. Even geen bladmuziek of ingewikkelde arrangementen, maar vrijuit zingen met het hart op de tong.

Kom alleen, met een vriendin, de buurman of gezellig met je hele koor.

Geef je op voor de eerste editie

'Night and day' op 19 mei 

of de tweede editie

Ladies & Loeders' op 15 september

 

LET OP: Kom je via Facebook en/of doen bovenstaande links het niet? Typ dan opnieuw www.zsnzangcafe.nl in de browser of vernieuw de pagina.

Je ontvangt ALTIJD een bevestigingsmail. Niet ontvangen? Dan is je aanmelding niet gelukt. Mail dan naar aanmelden@zsnzangcafe.nl 

 

Veelgestelde vragen

Ik kan niet zingen, mag ik dan wel meedoen?
Zeker! Het ZSN Zangcafé is bedoeld voor iedereen; zangervaring of überhaupt kunnen zingen is niet nodig. Dit is zingen voor de lol!

Is het de bedoeling dat ik in mijn eentje ga zingen?
Nee. Het concept van het Zangcafé is juist dat we met z'n allen tegelijk zingen. Zie het als een soort mega-karaoke met livemuziek.

Moet ik op een podium?
Nee. Alle deelnemers zitten gewoon in het café. 

Moet ik iets voorbereiden?
Helemaal niet. Je kunt gewoon komen, zitten en zingen!

Heb je een andere vraag? Mail 'm naar info@zsnzangcafe.nl

 

TIP: Je kunt het ZSN Zangcafé ook boeken als onderdeel van je feest, teambuildingsactiviteit of ander evenement, zowel particulier als voor je bedrijf.

Judith is een inspirerende zangcoach die zangtechnisch en qua interpretatie goede ondersteuning biedt.
door een bandlid van 'Om de hoek'