Workshop 'Kickstart je zangseizoen!' 1 - 11 September 2021

Door Corona lange tijd niet gezongen? In de workshop 'Kickstart je zangseizoen!' behandelen we de basis van de zangtechniek. Volg deze workshop voor een gezonde start van je nieuwe zangseizoen!

Workshop 'Kickstart je zangseizoen!' 1 - 11 September 2021

Het zangleven stond lange tijd (nagenoeg) stil doordat concerten en koorrepetities niet of nauwelijks door konden gaan. Hierdoor zijn adem- en zangtechniek weggezakt en bestaat er de kans dat nu je weer mag zingen, je je stem verkeerd gaat gebruiken. Daarom heb ik de workshop Kickstart je zangseizoen! bedacht. Heb je nog nooit gezongen en wil je meer weten over (gezond) zingen, dan is deze workshop ook heel geschikt voor jou.

Kickstart je zangseizoen! 1
In deze workshop komen de onderwerpen houding, adem, support/ademsteun en kop-/ en borststem (modus 1 en 2) aan bod. Hoe je moet staan voor het optimale stemgeluid, hoe werkt dat nou ademsteun en hoe zit dat nou toch met kop-/ en borststem? We gaan aan de slag met oefeningen en zullen natuurlijk samen zingen. 

Maarrrr er is meer: Kickstart je zangseizoen! 2
Naast deel 1 van deze workshop kun je ook nog een verdiepingsworkshop volgen. Hierin gaan we aan de slag met sound/klankkleur en hoe je je stem op verschillende manieren kunt gebruiken. Een waardevolle aanvulling op deel 1, omdat andere facetten van je stem aan bod komen. Klik hier als je je ook voor workshop 2 wilt opgeven.

Extra
Beide workshops bevatten een hoop informatie. Daarom maak ik een uitgebreide samenvatting voor je, zodat je alle belangrijke informatie nog eens rustig kunt nalezen en de oefeningen ook thuis kunt herhalen. Zingen is immers een vaardigheid. Je kunt al het geleerde niet in één keer toepassen. Dit vergt oefening. Vandaar als extra service bij deze workshop een uitgebreide samenvatting.

nvestering
Deze kickstart van je zangseizoen vraagt een investering van €35,- per workshop. In de week voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur en een betaalverzoek. 

Corona-maatregelen
Volgens het protocol van Koornetwerk Nederland, opgesteld in samenspraak met het RIVM, mag er weer samen worden gezongen, zowel buiten als binnen. Wel moet er 1,5 meter afstand worden gehouden. De zaal waarin de workshop gegeven wordt zal hierop worden ingericht en we zullen uiteraard een maximum aantal deelnemers hanteren.

Koren
Zing je bij een koor? Deze workshops zijn ook zeer geschikt om jouw koor met een kickstart het nieuwe zangseizoen in te knallen. Neem voor alle mogelijkheden contact met me op.

Heb je vragen? Mail dan naar info@zangstudionijverdal.nl

Schrijf je in voor workshop 1 op zaterdag 11 september 9.30-12.00u via onderstaande knop.

Details

Prijs:
€ 35,-
Tijd:
9.30-12.00u
Deelnemers:
8-23
Datum:
zaterdag 11 september
Locatie:
't Vischnet - VEG Nijverdal - Grotestraat 68, Nijverdal
Deze workshop is interessant voor beginners, koorzangers en gevorderde zangers die even terug naar de basis willen. Ook is deze workshop te boeken voor je koor!    

Judith Konings

Geef een kickstart aan het nieuwe zangseizoen!
Ik had al een aantal maanden last van mijn stem. Als advies van de KNO arts ben ik op zoek gegaan naar zangles en kwam bij Judith terecht. Mijn klachten zijn nu over.
door Erik Kamp