Visie

Zangstudio Nijverdal is er voor jou. We coachen je om de vocalist te worden die jij wilt zijn. Het gaat om jouw stem, jouw verhaal. We luisteren naar jou, letterlijk en figuurlijk. We bieden je aan wat jij en je stem nodig hebben. Soms is dat kennis over je stem, zodat je beter weet wat je doet en kan. Soms is dat het uitwerken van je interpretatie, zodat jouw verhaal nog beter overkomt. En soms is het net die bevestiging die je nodig hebt om te geloven in jezelf en je eigen kunnen. 

Veiligheid

Zangles moet volgens ons een plek zijn waar je jezelf en je talenten in veiligheid kunt ontwikkelen. Of je nu alleen les hebt, met z'n tweeën of in een groepje, je kunt je pas ontwikkelen als je fouten durft te maken. Daarom waken we voor een ontspannen sfeer in de lessen en ruimte om jezelf te zijn.

Goed zingen

Veel mensen willen "goed leren zingen". Voor ons betekent dat "gezond leren zingen", je stem op een gezonde manier gebruiken. Zangtechniek is een middel om je stem zo te gebruiken dat je jouw verhaal kunt vertellen, zonder dat je daarmee je stem beschadigt. Of iemand je een goeie vocalist vindt hangt van veel meer factoren af, maar vooral van smaak en daar heeft niemand controle over. 

Motivatie

Iedereen heeft een eigen reden om een zangles te volgen. De een heeft even tijd voor zichzelf, de ander is ambitieus en wil The Voice winnen. Wij vinden het vooral belangrijk dat de lessen passen bij jou, bij wat jij wilt leren en in de snelheid die past bij jouw ambitie.

Gebruik je talent

Zingen is heel persoonlijk. Jij bent immers je stem. Maar dat betekent ook dat niemand anders jouw stem kan gebruiken, dus als jij jouw stem en jouw talent niet gebruikt, zal het verloren gaan. Dat zou zonde zijn! Dus ook als je het heel erg eng vindt en misschien zelfs vindt dat je geen talent hebt, spreek eens een proefles af. Dit is gratis, verplicht je tot niets en geeft jou de kans om te horen wat wij voor je kunnen betekenen.

Super mooi, veel gedaan, geleerd. Een mooie uitdaging gedaan. Uiteindelijk mijzelf durven en mogen zijn.
door Dinette Kleinjan, deelneemster workshop 'Zing je vrij!'