Zangcursus 'Jouw stem, jouw verhaal' (uitgesteld tot na corona-maatregelen)

De zangcursus 'Jouw stem, jouw verhaal' is een combinatie van tekstbeleving en zangtechniek. Elk lied heeft een verhaal, elk mens heeft een verhaal. Leer in 4 lessen hoe je met jouw stem jouw verhaal kunt vertellen.

De les

In twee van de vier lessen zullen we als (kleine) groep zingen en aan de slag gaan. In de overige twee lessen is er ruimte voor individuele coaching. Door de combinatie van samen zingen en solozingen leer je zowel van je eigen coaching als ook van de coaching van anderen. Zeker op het gebied van tekstbeleving is dat een meerwaarde.

Inhoud

We gaan bezig met tekstbeleving, interpretatie, beleving en uitvoering. Wat doen emoties met een liedje en je stem? En nog belangrijker: wat doet de tekst en de emotie uit een liedje met jou? Hoe vertaal je dit naar jezelf naar jouw verhaal? Hoe zet je jouw stem optimaal in om dit verhaal te vertellen? Dit zijn allemaal vragen die we tijdens deze cursus gaan beantwoorden. Natuurlijk vergeten we de zangtechniek hierbij ook niet. Meer weten? Lees dan mijn blog 'Hoe je mensen kunt raken'.

Voor wie?

Deze cursus is heel geschikt voor iedereen die van zingen houdt. Zowel voor beginners, maar zeker ook voor gevorderden die hun kennis willen bijspijkeren. Vraag je je af of dit iets voor je is? Mailen kan altijd naar info@zangstudionijverdal.nl Dan help ik je graag met bekijken hoe ik je het beste kan helpen.

Reacties van eerdere deelnemers

"Bedankt! Veel geleerd!"
"Wat duidelijk!"
"Snel toepasbaar"
"Wat gaaf om bij anderen te horen wat er allemaal kan met je stem"
"Knap dat je zo snel kunt schakelen tussen de verschillende leerlingen, zodat je ze precies kunt aanreiken wat ze nodig hebben."

Kortom: doe ook mee!

Data 2020

Ivm de uitbraak en richtlijnen rondom het Corona-virus, heb ik besloten voorlopig geen groepslessen te geven. Heb je interesse in de cursus, laat het dan weten, dan zet ik je op de lijst. Zodra ik nieuwe data plan neem ik dan contact met je op.

Opmerkingen

  • Geef bij het opgeven even aan, aan welke cursusdag je mee wilt doen en of je eventueel ook op een andere dag zou kunnen.
  • De cursus gaat alleen door bij minimaal 4 deelnemers.
  • Kun je één van de 4 lessen niet, dan mag je deze (onder voorbehoud!) inhalen bij een van de andere cursusdagen.
  • Wanneer je je opgeeft voor deze cursus ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Is dat niet heel eng, alleen zingen? - Het is spannend, maar dat geldt voor iedereen. Alle deelnemers zitten in hetzelfde schuitje, dat schept een band en verlaagt de druk.

Ik weet niks van zingen, kan ik wel meedoen? - Zeker! Werken met tekst en beleving is iets wat iedereen kan. Ook als je geen of weinig ervaring hebt met je stem. Kun je spreken, dan kun je zingen.

Ik heb al heel veel op zanggebied gedaan, is het wel interessant voor mij? - Ja! (Opnieuw) de onderwerpen behandelen frist je kennis op en tijdens de individuele coaching krijg je op jouw niveau feedback.

Wat moet ik dan zingen? - Dat mag je zelf weten! Pop, rock, klassiek, musical, Nederlandstalig, het mag allemaal. Elk genre is welkom. Het lied wat je uitkiest kun je meezingen met (een karaokeversie op) youtube of je neemt bladmuziek met akkoorden mee, zodat ik het kan begeleiden op piano. Kom je er niet uit? Gewoon even mailen, dan lukt het samen vast.

Schrijf je nu in!

Details

Leeftijd:
vanaf 18 jaar
Lesduur:
90 min
Aantal lessen:
4
Deelnemers:
4-6 deelnemers
Lesdag:
Dinsdag, woensdag of donderdag
Niveau:
Beginner en gevorderde
Prijzen:
Cursus € 97,-
* vrijgesteld van btw

Judith Konings

Ik vind het gaaf om te zien dat iedereen elkaar steunt binnen de groep en er zo een plek ontstaat waar je je als zanger veilig kunt voelen.

Inschrijven bij Judith
Wat gaaf om bij anderen te horen wat er allemaal kan met je stem
door Deelnemer cursus Zang en Sound