Lesaanbod Samen

Je kiest voor samen zangles in plaats van individueel les, als je bijvoorbeeld beginner bent en basistechnieken wilt leren in een cursus, als je juist wat verder bent, samen zingen leuk vindt, maar niet in een koor wilt of als je zangles wilt volgen met een vriend(in) of als je budget ontoereikend is om individueel zangles te volgen.

Lesvorm
Cursus Zang en Sound (90 min) In de cursus Zang en Sound werken we aan stembeheersing. In elke les nemen we een andere manier van je stem gebruiken, een andere sound (klankkleur) onder de loep. Op deze manier ontdek je op welke manieren je je stem allemaal kunt gebruiken en hoe je dat op een gezonde manier doet.

Meer informatie

Prijs:
Groepsles (90 min) Iedereen die eerder meegedaan heeft aan een (basis)cursus of individueel zangles heeft gehad kan meedoen aan de groepslessen. Elke les heeft een onderwerp waarmee we vooral praktisch aan de slag gaan. Zingen dus!

Meer informatie

Prijs:
Duoles (45 min) Wil je graag les met iemand anders? Deel de kosten en verdubbel de gezelligheid met duoles! Bonus: je leert ook door naar elkaar te luisteren en je kunt meerstemmig zingen oefenen.

Meer informatie

Prijs: € 19,- / € 72,-*
  • ** Prijs voor een cursus
  • * Prijs voor een pakket 4 lessen