Lesaanbod Samen

Je kiest voor samen zangles in plaats van individueel les, als je bijvoorbeeld beginner bent en basistechnieken wilt leren in een cursus, als je juist wat verder bent, samen zingen leuk vindt, maar niet in een koor wilt of als je zangles wilt volgen met een vriend(in) of als je budget ontoereikend is om individueel zangles te volgen. Wanneer je aangegeven hebt mee te doen met een cursus of duoles, dan ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Op dit moment is er een wachtlijst. Een proefles kun je altijd afspreken, maar wanneer je kunt beginnen kan ik niet zeggen. Een kort coachingstraject van 1 tot 3 lessen is misschien wel mogelijk. Snel beginnen? Mail me even, dan heb ik tips voor je bij welke collega's je wel terecht kunt!

Lesvorm
Zangcursus 'Jouw stem, jouw verhaal' (uitgesteld tot na corona-maatregelen) (90 min) De zangcursus 'Jouw stem, jouw verhaal' is een combinatie van tekstbeleving en zangtechniek. Elk lied heeft een verhaal, elk mens heeft een verhaal. Leer in 4 lessen hoe je met jouw stem jouw verhaal kunt vertellen.

Meer informatie

Prijs: € 97,-**
Duoles (45 min) Wil je graag les met iemand anders? Deel de kosten en verdubbel de gezelligheid met duoles! Bonus: je leert ook door naar elkaar te luisteren en je kunt meerstemmig zingen oefenen.

Meer informatie

Prijs: € 38,- / € 145,-*
  • ** Prijs voor een cursus
  • * Prijs voor een pakket 4 lessen