Mini-cursus Zang en Sound

In de mini-cursus Zang en Sound werken we aan stembeheersing. In elke les nemen we een andere manier van je stem gebruiken, een andere sound (klankkleur) onder de loep. Op deze manier ontdek je op welke manieren je je stem allemaal kunt gebruiken en hoe je dat op een gezonde manier doet.

De les

De les begint met uitleg, oefeningen en samen zingen. Daarna is er ruimte voor individuele coaching. Door de combinatie van samen zingen en solozingen leer je zowel van je eigen coaching als ook van de coaching van anderen. Zeker op het gebied van sound is dat een meerwaarde.

Inhoud

We gaan in 4 lessen op onderzoek uit naar de klankkleuren van je stem. Hoe je scherper kunt klinken, met of zonder lucht zingt, hoe maak je gezond hard geluid en nog veel meer. Stembeheersing is ook een belangrijk onderdeel van deze mini-cursus.

Voor wie?

Deze cursus is heel geschikt voor beginners, maar zeker ook voor gevorderden die hun kennis willen bijspijkeren. Vraag je je af of dit iets voor je is? Mailen kan altijd naar info@zangstudionijverdal.nl Dan help ik je graag met bekijken hoe ik je het beste kan helpen.

Reacties van eerdere deelnemers

"Bedankt! Veel geleerd!"
"Heel interessant om meer te weten over mijn stem en stemgebruik"
"Wat duidelijk!"
"Snel toepasbaar"
"Wat gaaf om bij anderen te horen wat er allemaal kan met je stem"
"Knap dat je zo snel kunt schakelen tussen de verschillende leerlingen, zodat je ze precies kunt aanreiken wat ze nodig hebben."

Kortom: doe ook mee!

Nieuwe data voorjaar 2020

Vanaf voorjaar 2020 zal er een nieuwe cursus starten. Wanneer precies is nog niet helemaal duidelijk. Heb je interesse? Mail me dan op info@zangstudionijverdal.nl dan hou ik je op de hoogte.

 

Wanneer je je opgeeft voor deze cursus ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

 

Is dat niet heel eng, alleen zingen? - Het is spannend, maar dat geldt voor iedereen. Alle deelnemers zitten in hetzelfde schuitje, dat schept een band en verlaagd de druk.

Ik weet niks van zingen, kan ik wel meedoen? - Zeker! Werken met klankkleur is iets wat iedereen kan. Ook als je geen of weinig ervaring hebt met je stem. Kun je spreken, dan kun je zingen.

Ik heb al heel veel op zanggebied gedaan, is het wel interessant voor mij? - Ja! (Opnieuw) de onderwerpen behandelen frist je kennis op en tijdens de individuele coaching krijg je op jouw niveau feedback.

Wat moet ik dan zingen? - Dat mag je zelf weten! Pop, rock, klassiek, musical, Nederlandstalig, het mag allemaal. Elk genre is welkom. Het lied wat je uitkiest kun je meezingen met (een karaokeversie op) youtube of je neemt bladmuziek met akkoorden mee, zodat ik het kan begeleiden op piano. Kom je er niet uit? Gewoon even mailen, dan lukt het samen wel.

Schrijf je nu in!

Details

Leeftijd:
vanaf 18 jaar
Lesduur:
90 min
Aantal lessen:
4
Deelnemers:
4-6 deelnemers
Lesdag:
Nog onbekend
Lestijd:
Nog onbekend
Niveau:
Beginner en gevorderde
Prijzen:
Cursus € 87,-
* vrijgesteld van btw

Judith Konings

Ik vind het gaaf om te zien dat iedereen elkaar steunt binnen de groep en er zo een plek ontstaat waar je je als zanger veilig kunt voelen.

Inschrijven bij Judith
door