Lesaanbod Jeugd

De minimumleeftijd voor het volgen van zangles bij Zangstudio Nijverdal 14 jaar. Ik verwijs jongere kinderen graag door naar de collega's van Pianoforte waar je allerlei toffe mogelijkheden hebt. Ben je jonger dan 14 maar leergierig en ambitieus? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Wanneer je aangegeven hebt mee te doen met een cursus of duoles, dan ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Tip: voor ouder(s)/verzorger(s) met een laag inkomen bestaat de mogelijkheid om via het Jeugdcultuurfonds een bijdrage te ontvangen voor zangles. Voor meer informatie, kijk op www.jeugdcultuurfonds.nl Op dit moment is er een wachtlijst. Een proefles kun je altijd afspreken, maar wanneer je kunt beginnen kan ik niet zeggen. Een kort coachingstraject van 1 tot 3 lessen is misschien wel mogelijk. Snel beginnen? Mail me even, dan heb ik tips voor je bij welke collega's je wel terecht kunt!

Lesvorm
Zangles of coaching voor jongeren (13-20 jaar) (45 min) Je stem ontdekken en gezond leren gebruiken in één of meerdere lessen.

Meer informatie

Prijs: € 40,- / € 155,-*
Duoles voor jongeren (13-20 jaar) (45 min) Wil je graag les met iemand anders? Deel de kosten en verdubbel de gezelligheid met duoles!

Meer informatie

Prijs: € 40,- / € 155,-*
  • * Prijs voor een pakket 4 lessen