Lesaanbod Jeugd

Vanaf 2017 is de minimumleeftijd voor het volgen van zangles bij Zangstudio Nijverdal 14 jaar. Wellicht zal het in de toekomst (weer) mogelijk zijn voor jongere kinderen om zangles te volgen via Zangstudio Nijverdal, maar tot die tijd verwijzen we jongere kinderen graag door naar onze collega's van Pianoforte waar je allerlei toffe mogelijkheden hebt. Ben je jonger dan 14 maar leergierig en ambitieus? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Wanneer je aangegeven hebt mee te doen met een cursus of duoles, dan ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Tip: voor ouder(s)/verzorger(s) met een laag inkomen bestaat de mogelijkheid om via het Jeugdcultuurfonds een bijdrage te ontvangen voor zangles. Voor meer informatie, kijk op www.jeugdcultuurfonds.nl   Op dit moment zijn de lessen alleen online te volgen. Groepslessen worden voorlopig niet gegeven ivm Corona.

Lesvorm
Zangles of coaching voor jongeren (13-20 jaar) (45 min) Je stem ontdekken en gezond leren gebruiken in één of meerdere lessen.

Meer informatie

Prijs: € 33,- / € 125,-*
Duoles voor jongeren (13-20 jaar) (45 min) Wil je graag les met iemand anders? Deel de kosten en verdubbel de gezelligheid met duoles!

Meer informatie

Prijs: € 33,- / € 125,-*
  • * Prijs voor een pakket 4 lessen