Lesaanbod Individueel

Welke specifieke lesvorm het beste bij je past heeft te maken met wat je doel is van de lessen. Bij elke lesvorm staat dan ook kort uitgelegd wat het inhoudt. Wanneer je een of meerdere zanglessen afspreekt ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Op dit moment is er een wachtlijst. Een proefles kun je altijd afspreken, maar wanneer je kunt beginnen kan ik niet zeggen. Een kort coachingstraject van 1 tot 3 lessen is misschien wel mogelijk. Snel beginnen? Mail me even, dan heb ik tips voor je bij welke collega's je wel terecht kunt!

Lesvorm
Individueel zangles (45 min) Tijdens individueel zangles leer je door het toepassen van zangtechnieken je stem op een gezonde manier te gebruiken. Daarnaast komen onderwerpen als sound, interpretatie en performance aan bod. Dit alles praktisch toegepast op de liedjes die jij leuk vindt. Geschikte lesvorm voor beginners, maar ook voor de gevorderde (koor)zanger.

Meer informatie

Prijs: € 45,- / € 175,-*
Vocal coaching (45 min) Vocal coaching is een eenmalige les of kort traject waarin je praktische tips krijgt om je zang en performance zo goed mogelijk neer te zetten. Zeer geschikt voor (ver)gevorderde zangers of als je een speciaal lied wilt instuderen voor bijvoorbeeld een bruiloft.

Meer informatie

Prijs: € 45,- / € 175,-*
Auditietraining (45 min) Auditietraining is een specifieke vorm van vocal coaching. Met deze training bereid je je optimaal voor op een auditie. Van zangtechniek tot performance, we zetten samen de puntjes op de i. Dit kan in één of meerdere lessen.

Meer informatie

Prijs: € 45,- / € 175,-*
Solistencoaching (45 min) Solistencoaching helpt je bij je solo van koor of band. Dit kan zowel voor de beginfase van het instuderen als voor het puntjes-op-de-i zetten vlak voor een concert.

Meer informatie

Prijs: € 45,- / € 175,-*
Opfrislessen (45 min) Ooit zangles gehad, maar het is een beetje weggezakt? Kom een aantal opfrislessen volgen! We zetten weer de puntjes op de i.

Meer informatie

Prijs: € 45,- / € 175,-*
  • * Prijs voor een pakket 4 lessen