Individueel zangles

Tijdens individueel zangles leer je door het toepassen van zangtechnieken je stem op een gezonde manier te gebruiken. Daarnaast komen onderwerpen als sound, interpretatie en performance aan bod. Dit alles praktisch toegepast op de liedjes die jij leuk vindt. Geschikte lesvorm voor beginners, maar ook voor de gevorderde (koor)zanger.

Begin vanaf de basis en bouw aan je stem met de snelheid die bij jou past. Leer ontdekken wat je allemaal kan en verras jezelf. Je werkt niet alleen aan je adem- en zangtechniek, maar ook bijvoorbeeld aan interpretatie, timing en performance. De onderwerpen laten we aansluiten bij wat bij jou past op dat moment. Repertoire mag je zelf aandragen, maar daar kan ik je natuurlijk ook bij helpen. 

Om te kijken of zangles iets voor je is kun je eerst een proefles afspreken voor €20. 

Wanneer je je opgeeft voor een of meerdere zanglessen, ook de proefles, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Geef je je op voor zangles, dan ga ik er vanuit dat je in mijn lespraktijk komt. Wil je liever online zangles, dan kan dat ook. Lees meer over online zangles volgen.

Op dit moment is er een wachtlijst. Een proefles kun je altijd afspreken, maar wanneer je kunt beginnen kan ik niet zeggen. Een kort coachingstraject van 1 tot 3 lessen is misschien wel mogelijk. Snel beginnen? Mail me even, dan heb ik tips voor je bij welke collega's je wel terecht kunt!

Plan jouw les nu!

Details

Leeftijd:
vanaf 13 jaar
Lesduur:
45 min
Wachtlijst:
Op dit moment is er een wachtlijst. Een proefles kun je altijd afspreken, maar wanneer je kunt starten met zangles kan ik niet zeggen.
Prijzen:
Losse les € 45,- / € 40,-*
Pakket 4 lessen € 175,- / € 155,-*
* vrijgesteld van btw

Judith Konings

Ik coach je om de vocalist te worden die je wilt zijn. Leer je zangtechniek gebruiken om jouw verhaal te vertellen.

Les plannen
Een erg leuk uurtje op de maandagochtend waar ik erg blij van word en nog meer zin in zingen krijg!
door Ria Klein Wolterink