Informatie over online zangles

Op dit moment wordt bij Zangstudio Nijverdal alleen online lesgegeven ivm het Corona-virus. Hoe gaat dit precies in zijn werk?

De online zangles zal via het programma Zoom plaatsvinden. (Wil je wel graag online les, maar niet via Zoom, dan kunnen we kijken naar alternatieven.)

Voorafgaand aan de (proef)les stuur ik je een link en een wachtwoord. Je hoeft nergens lid van te worden en ook niks downloaden als je dat niet wilt. Je kunt gewoon via een webpagina de les volgen. Als je dat wilt, dan zou je ook een app kunnen downloaden, maar dat hoeft dus niet. Je kunt de les volgen via een pc, laptop, tablet of telefoon.

De beste verbinding heb je via een computer die met een kabel op internet is aangesloten. Via wifi kan ook, maar dan heb je een goeie stabiele wifiverbinding nodig.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat jij tijdens het volgen van de les in een ruimte bent waar je voluit kunt zingen en geen verstoringen hebt.

De les is met geluid en camera, zodat ik ook kan zien wat je doet. Je zingt dus thuis of waar jij dan ook bent om de les te volgen. Je kunt meezingen met een liedje wat je draait op je eigen computer (mp3, youtube, spotify, etc.) of dat je bijvoorbeeld muziek afspeelt via je telefoon, terwijl je de les via een computer volgt.

De les wordt opgenomen en kan naar je worden toegestuurd als je dat wilt, zodat je deze nog eens kunt bekijken of beluisteren. Zelf doe ik niks met de opnames van de les en zal deze op jouw verzoek verwijderen.

Om uit te proberen of dit iets voor je is kunnen we een proefles afspreken. De kosten hiervoor zijn €20,-, zoals elke proefles.

Bevalt het niet? Dan kan ik je op de wachtlijst zetten en neem ik weer contact met je op wanneer de lessen (ook) weer fysiek gegeven zullen worden.

De sfeer in de les was precies wat ik nodig had. Vanuit een positieve houding gaf ze adviezen en aanwijzingen.
door Albertine Zonnebeld, Servus Muziektheater