Judith Konings

"Als ik zing doe ik dat met hart en ziel, maar ook als ik zangles en coaching geef. Wanneer ik iemand begeleid en zie hoe deze persoon of groep uit zijn schulp kruipt en zichzelf overtreft, dan vind ik dat te gek. Dat is waar ik onwijs van kan genieten. Dat is de drijfveer in mijn werk."

Altijd weer een vernieuwende en leerzame zangles!
door Inge Bakhuis, zangeres en logopediste

Meer over Judith

Ik stel me meestal voor als vocal coach, maar eigenlijk ben ik meer dan dat. Ik ben ook zangeres, workshopleider, bandcoach en soms dirigent. Mijn werkveld is behoorlijk breed. Ik werk met zangers en muzikanten, van beginner tot professional.

Als ik zing doe ik dat met hart en ziel, maar ook als ik zangles en coaching geef. Wanneer ik iemand begeleid en zie hoe deze persoon of groep uit zijn schulp kruipt en zichzelf overtreft, dan vind ik dat te gek. Dat is waar ik onwijs van kan genieten. Dat is de drijfveer in mijn werk.

Ik geef les sinds 2003. Eerst in mijn lespraktijk in Zwolle en vanaf 2012 in Nijverdal. Mijn specialisaties zijn pop, folk, gospel en kleinkunst, maar ik kan door mijn brede opleiding met elk genre uit de voeten. 

 

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Zang Jazz&Pop, ArtEZ conservatorium Zwolle. Zowel tijdens mijn studie als daarna heb ik me verdiept en blijf ik me verdiepen in een aantal verschillende zangtechnieken door het volgen van diverse workshops. 

  • ArtEZ Conservatorium Zang Jazz & Pop, in 2009 afgestudeerd
  • Estill Voice Training System (EVTS), behaalde certificaten: Level 1, 2, Advanced 1, Advanced 2 en Certificate of Figure Proficiency (CFP)
  • Complete Vocal Technique (CVT)
  • Universal Voice System (UVS)
  • Lax Vox