ZSN Zangcafé - Leve de liefde! - 09/02/2020

ZSN Zangcafé is twee uur samen zingen in het café, met het hart op de tong. Samen zingen verbindt, is gezond en natuurlijk superleuk! Of je nu in een koor zingt of in de badkamer, op een podium of in de auto, iedereen die van zingen houdt is welkom. De derde editie van ZSN Zangcafé heeft als thema Leve de liefde!  

Bekijk hier een sfeerimpressie van de eerste editie!

 

Leve de liefde!
In februari, toch wel een beetje de maand van de liefde, vieren we de liefde tijdens de derde editie van ZSN Zangcafé met het thema "Leve de liefde!". Ontelbare liedjes gaan over de liefde, gebroken harten, oude liefdes, maar ook over spetterende verliefdheid. De liedjes voor "Leve de liefde!" gaan allemaal over de mooie kanten van de liefde: vlinders in je buik, elkaar nooit meer laten gaan en totale overgave aan de liefde. Suggesties voor liedjes zijn altijd welkom!

Pianist en zangers
Elke editie wordt begeleid door pianist en zangeres. In verband met de zwangerschap van Judith Konings, de vaste zangeres, neemt ervaren zangeres Rachel op den Dries, deze keer de zangleiding op zich. Johan op den Dries, de man van Rachel, is de vaste pianist en zal ook deze keer de muzikale begeleiding doen. Thema Leve de liefde! door een happy couple, hoe leuk is dat!

Geef je op door een mailtje te sturen naar aanmelden@zsnzangcafe.nl o.v.v. je naam en hoeveel deelnemers je wilt opgeven.

Kaartjes met korting
Minima uit de Gemeente Hellendoorn kunnen een gratis kaartje krijgen (zolang de voorraad strekt) door te mailen naar cultuurpakkers@gmail.com

Kom je met 5 personen of meer naar ZSN Zangcafé, dan krijg je groepskorting! 5-9 personen betalen €9,- p.p., 10-14 personen €8,- p.p. en 15 personen of meer €7,50 p.p. Geef je op voor 1 februari en betaal via een betaalverzoek/Tikkie vooraf voor de hele groep. Geen gedoe bij de kassa, de hele groep mag zo doorlopen! Geef je dus nu op met je koor, je vriendengroep of je hele familie!

Details

Datum:
9 februari 2020
Tijd:
14.00-16.00u
Locatie:
Grandcafé N-Joy
De Joncheerelaan 6-8
7441 HE Nijverdal
Kosten:
€10,- (of minder, zie 'Kaartjes met korting')
Betaling:
Ter plekke contant betalen (kaartjes met groepskorting betaal je vooraf)
Opgeven:
mail naam en aantal deelnemers naar aanmelden@zsnzangcafe.nl
Vragen of twijfels?:
Mail naar info@zsnzangcafe.nl
Een erg leuk uurtje op de maandagochtend waar ik erg blij van word en nog meer zin in zingen krijg!
door Ria Klein Wolterink