ZSN Zangcafé - Wereldreis - 28/06/2020

ZSN Zangcafé is twee uur samen zingen in het café, met het hart op de tong. Samen zingen verbindt, is gezond en natuurlijk superleuk! Of je nu in een koor zingt of in de badkamer, op een podium of in de auto, iedereen die van zingen houdt is welkom. De vierde editie van ZSN Zangcafé heeft als thema 'Wereldreis'.    

Bekijk hier een sfeerimpressie van de eerste editie!

Wereldreis
Ik ga op reis en ik neem mee: een ticket voor het ZSN Zangcafé van 28 juni, want het thema is 'Wereldreis'. Zo eind juni heeft iedereen wel zin in vakantie, dus gaan we liedjes zingen die gaan over reizen, steden, landen, noem maar op. We gaan met z'n allen op reis door liedjes uit verschillende genres. Suggesties voor liedjes zijn altijd welkom!

Geef je op door een mailtje te sturen naar aanmelden@zsnzangcafe.nl o.v.v. je naam en hoeveel deelnemers je wilt opgeven.

Kaartjes met korting
Minima uit de Gemeente Hellendoorn kunnen een gratis kaartje krijgen (zolang de voorraad strekt) door te mailen naar cultuurpakkers@gmail.com

Kom je met 5 personen of meer naar ZSN Zangcafé, dan krijg je groepskorting! 5-9 personen betalen €9,- p.p., 10-14 personen €8,- p.p. en 15 personen of meer €7,50 p.p. Geef je op voor 14 september en betaal via een betaalverzoek/Tikkie vooraf voor de hele groep. Geen gedoe bij de kassa, de hele groep mag zo doorlopen! Geef je dus nu op met je koor, je vriendengroep of je hele familie!

Details

Datum:
28 juni 2020
Tijd:
14.00-16.00u
Locatie:
Grandcafé N-Joy
De Joncheerelaan 6-8
7441 HE Nijverdal
Kosten:
€10,- (of minder, zie 'Kaartjes met korting')
Betaling:
Ter plekke contant betalen (kaartjes met groepskorting betaal je vooraf)
Opgeven:
mail naam en aantal deelnemers naar aanmelden@zsnzangcafe.nl
Vragen of twijfels?:
Mail naar info@zsnzangcafe.nl
Diepgaand, zuiver, zeer waardevol, persoonlijk.
door Margreet Jonker, deelneemster workshop 'Zing je vrij!'