ZSN Zangcafé - Ladies en loeders - 15/09/2019

ZSN Zangcafé is twee uur samen zingen in het café, met het hart op de tong. Samen zingen verbindt, is gezond en natuurlijk superleuk! Of je nu in een koor zingt of in de badkamer, op een podium of in de auto, iedereen die van zingen houdt is welkom. De tweede editie van ZSN Zangcafé heeft als thema Ladies & Loeders.    

Bekijk hier een sfeerimpressie van de eerste editie!

 

Ladies & Loeders
Het thema van de tweede editie van ZSN Zangcafé is Ladies & Loeders. Vrouwen, ze zijn er in alle soorten en maten. Lieve vrouwen, mooie vrouwen, vrouwen zoals je moeder, maar er zijn ook vreselijke vrouwen, de bitches en de loeders. Over al deze vrouwen zijn talloze liedjes geschreven. Wat dacht je van Valerie, Jolene, Uptown girl, Als ze er niet is, Lady in red, Nobody’s wife en Brown eyed girl.

Suggesties voor liedjes zijn altijd welkom!

Geef je op door een mailtje te sturen naar aanmelden@zsnzangcafe.nl o.v.v. je naam en hoeveel deelnemers je wilt opgeven.

Kaartjes met korting
Minima uit de Gemeente Hellendoorn kunnen een gratis kaartje krijgen (zolang de voorraad strekt) door te mailen naar cultuurpakkers@gmail.com

Kom je met 5 personen of meer naar ZSN Zangcafé, dan krijg je groepskorting! 5-9 personen betalen €9,- p.p., 10-14 personen €8,- p.p. en 15 personen of meer €7,50 p.p. Geef je op voor 14 september en betaal via een betaalverzoek/Tikkie vooraf voor de hele groep. Geen gedoe bij de kassa, de hele groep mag zo doorlopen! Geef je dus nu op met je koor, je vriendengroep of je hele familie!

Details

Datum:
15 september 2019
Tijd:
14.00-16.00u
(LET OP: IS NIEUWE TIJD!)
Locatie:
Grandcafé N-Joy
De Joncheerelaan 6-8
7441 HE Nijverdal
Kosten:
€10,- (of minder, zie 'Kaartjes met korting')
Betaling:
Ter plekke contant betalen (kaartjes met groepskorting betaal je vooraf)
Opgeven:
mail naam en aantal deelnemers naar aanmelden@zsnzangcafe.nl
Vragen of twijfels?:
Mail naar info@zsnzangcafe.nl
Fantastisch, leerzaam, vernieuwend, bevrijdend.
door Annie Hukema, deelneemster workshop 'Zing je vrij!'