Thema-avond Vrij zingen - nog 1 plekje! - 29/08/2019

Tijdens de thema-avond 'vrij zingen' ga je daaraan werken wat je belemmert in het vrij voelen als je zingt. Bij sommige mensen is dat in de basis 'er zijn', klank durven maken, maar bij anderen kan het zijn dat die grens wat verder ligt, namelijk bij het "laten gaan" of "buiten de lijntjes durven zingen". De avond gaat vooral over de confrontatie aangaan met dat wat je belemmert in je zingen, ieder op z'n eigen niveau. Het gaat vooral over grenzen verkennen en mogelijk verleggen.

In de zomer van 2019 zijn er een aantal thema-avonden. Tijdens deze avonden krijg je informatie over het onderwerp van die avond en gaan we aan de slag met praktische oefeningen. Er zal tijd zijn voor individuele coaching en werken in de groep. Je zal altijd een samenvatting van de lesstof krijgen per mail.

Deze avond is geschikt voor iedereen die meer leren over dit onderwerp. Ervaring met zingen of zangles is niet nodig.

Schrijf je je in voor één thema-avond, dan zijn de kosten €25,- Schrijf je je voor twee of meer avonden in, dan zijn de kosten €20,- per avond. Voor de andere data en thema's zie het activiteitenoverzicht.

Bij 4-6 deelnemers duurt de les tot 21.30u, bij 7-8 deelnemers tot 22.00u

Wil je je inschrijven of heb je nog vragen? Mail dan naar info@zangstudionijverdal.

Op alle thema-avonden zijn de algemene en aanvullende voorwaarden van toepassing die gelden voor workshops. 

Details

Datum:
29 augustus 2019
Tijd:
20.00-21.30/22.00u
Kosten:
€25,- (of €20,- bij deelname meerdere thema-avonden)
Aantal deelnemers:
4-8
Niveau:
Beginners-gevorderden
Ik had al een aantal maanden last van mijn stem. Als advies van de KNO arts ben ik op zoek gegaan naar zangles en kwam bij Judith terecht. Mijn klachten zijn nu over.
door Erik Kamp