Thema-avond Adem(steun) - 18/07/2019

Adem en ademsteun: onmisbaar bij zingen, maar hoe werkt het nu eigenlijk? Hoe kun je je adem optimaal inzetten als je zingt? Leer er alles over tijdens deze thema-avond.

In de zomer van 2019 zijn er een aantal thema-avonden. Tijdens deze avonden krijg je informatie over het onderwerp van die avond en gaan we aan de slag met praktische oefeningen. Er zal tijd zijn voor individuele coaching en werken in de groep. Je zal altijd een samenvatting van de lesstof krijgen per mail.

Deze avond is geschikt voor iedereen die meer leren wil op het gebied van adem en ademsteun. Ervaring met zingen of zangles is niet nodig.

Schrijf je je in voor één thema-avond, dan zijn de kosten €25,- Schrijf je je voor twee of meer avonden in, dan zijn de kosten €20,- per avond. Voor de andere data en thema's zie het activiteitenoverzicht.

Bij 4-6 deelnemers duurt de les tot 21.30u, bij 7-8 deelnemers tot 22.00u

Let op: het inschrijven via de gele knop werkt helaas niet. Wil je je inschrijven of heb je nog vragen? Mail dan naar info@zangstudionijverdal.

Op alle thema-avonden zijn de algemene en aanvullende voorwaarden van toepassing die gelden voor workshops. 

Details

Datum:
Donderdag 18 juli 2019
Lestijd:
20.00-21.30/22.00u
Kosten:
€25,- (of €20,- bij deelname meerdere thema-avonden)
Aantal deelnemers:
4-8
Niveau:
Beginners-gevorderden
De manier waarop Judith technieken en oefeningen brengt spreekt mij aan. Ik voel me op m'n gemak tijdens de lessen, dat bevordert het vrijuit zingen.
door Ria Klein Wolterink, koorlid PopEnzo